Budak Comel Yang Singgah

Sunday, November 10, 2013

Day & Night

Assalamualaikum.
wah, lama sungguh aku tak berceloteh dalam blog ni. dan rasanya banyak entri aku tak update lagi.
hoho. 
tapi utk hari ni, aku nak share satu lagu, salah satu lagu kegemaran aku.
boleh buat orang nangis jugak la kot lagu ni. kalau paham je la. miahahaha
macam comel jer kan, macam comel jer. 
hahaha.
sebelum tu, aku rasa tersangat la happy utk kawan-kawan yg bakal mdirikan masjid.
tak kira laa ujung taon ni ke, taon depan ke. tahniahhhhhh korang! ^_^
jeles tu jeles jugak la kan, dah rezeki dorang. aku tumpang gembira. hihihi
turn aku? entah bila. hihihi. calon pun takda. tengah tunggu je. kihkih :p
bak kata akak sepupu aku, kalau kawen dah dapat anak sorang. *amboi kak!*
Allah dah tetapkan siapa utk aku, cuma tak tahu bila aku akan jumpa dia. chewaahhh. 
kemain ayat ko jah, kelasss gitteewwww. :p
okeh, cukup tu cukup!
sekarang nak share lagu. share lirik je sebenarnya. korang try la cari lagu ni kat Youtube, bkn Mytube. eh?
 tajuk lagu :- DAY & NIGHT, by GUMMY.
korean song ok uols. tapi hari ni aku share lirik yg dh ditranslate. utk korang lebih paham la mksud lagu ni. hihi
selamat mendengar lagu ni! :)
annyeong!
*
*
*
*
Where are you, what are you doing?
Thoughts of you have switched my days and nights
I get dizzy, my head spins
Whenever I see you even for a moment

How much more do I have to love for you to know my heart?
How much more time has to pass for you to love me?
Because I always have a lot of tears, because I’m a fool who can’t even speak
My heart hurts
Today feels a bit longer than yesterday

Wherever you are, whatever you’re doing
We can’t meet, just like day and night
My steps sway and I quiet my breath in case you notice
Whenever even my finger tips touch you

How much more do I have to love for you to know my heart?
How much more time has to pass for you to love me?
Because I always have a lot of tears, because I’m a fool who can’t even speak
My heart hurts
Today feels a bit longer than yesterday

Even when tomorrow comes and
I have to look at you from behind alone
I’m still ok with it, I can still be happy

How much more do I have to love for you to know my heart?
How much more time has to pass for you to love me?
Because I always have a lot of tears, because I’m a fool who can’t even speak
My heart hurts
Today feels a bit longer than yesterday




P/S: - 
oneureun eojeboda jogeum gin haru

0 Si HenseM & si CoMeL BerKaTa..:

Post a Comment

Pages