Budak Comel Yang Singgah

Monday, November 14, 2011

ADORABLE! :)

Assalamualaikum.
hye u all.
hari ini aku agak stres gila pas dating ngan c geometri ni.
tapi takpa, aku luangkan masa sekejap ngan blog aku yang agak lama jugak la tak diupdate.
disebabkan aku telah addicted mendengar lagu Ainan Tasneem,aku jadi suka sma dia! aha!
Adorable!
Cute, pandai main gitar. memang aku suka dia la.
nak buat macamana, lagu single dia - Aku Suka Dia
sangat best!
kalau ada lagu tu yang boleh guna tuk ringtone, konfirm aku download!
apapun, aku nak share ngan korang pasal lirik lagu dia ni.
besh giler!

zass!layannn....

Aku lihat dia di sana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba mengampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya

Bridge :
Ku terima satu nota..darimu..
Yang tertulis 'Aku suka kamu'

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Akhirnya kini, ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini, aku mulai bahagia,
Menerima cinta darinya.. Aku suka dia...
 

2 Si HenseM & si CoMeL BerKaTa..:

  1. hahhaa. oke2. she's cute. tapi, cute lagi fatin liyana.. ;p

    ReplyDelete

Pages